Totaal aantal pageviews

dinsdag 12 juli 2011

Waar is hazelnootolie goed voor?

Hazelnootolie een nietdrogende, olie die geschikt is voor de verzorging van ieder huidtype. Hij heeft een natuurlijke zonbeschermende faktor 3-4. Door de weefselversterkende en adervernauwende werking kan deze olie heel goed gebruikt worden bij de verzorging van couperose en spataderen. Ook geeft de olie goede resultaten door inwrijven bij luchtwegproblemen.

Gebruik Hazelnootolie puur of in mengsels o.a. bij; luchtwegproblemen, hoesten, schilferige huid, eczeem, droge of geïrriteerde huid, couperose, spataderen, aambeien.

Het is een heerlijke olie om mee te masseren en kan goed gemengd worden met andere vette oliën en essentiële oliën.

1 opmerking:

Cotanak Hazelnootolie zei

Hazelnoot dat is een zeer belangrijke voedingswaarde in een goed uitgebalanceerd dieet, heeft een aantal belangrijke voordelen voor de gezondheid in het beschermen tegen ziekten. Met speciale combinatie van olie (vooral oliezuur rijke olie-structuur), eiwitten, koolhydraten, beta-sitosterol, essentiële vitaminen en mineralen, het geven van hazelnoot een bijzondere plaats in onder andere noten voor zijn unieke vermogen om te beschermen tegen ziekten. Het is bekend dat consumptie van slechts 25-30 gr hazelnoten per dag, genoeg is voor de dagelijkse vitamine E nodig heeft en een zeer goede manier te beschermen tegen hart-en vaatziekten en kanker ader
Bezoek nu - Picmoney.com
Hazelnoot en hazelnoot olie is de meest bekende bron voor vitamine E, die essentieel is voor de gezonde hartspier en andere spieren van het lichaam ook. Het is ook noodzakelijk voor de normale werking van de reproductie-systeem. Vitamine E voorkomt het uiteenvallen van de rode bloedcellen, waardoor het dient als een bescherming tegen tekort aan bloed dat wordt genoemd bloedarmoede. Een ander voordeel van vitamine E, die is gevonden in hazelnoot is om te voorkomen dat de factoren die de basis vormen voor de ziekte kanker te bereiden. Als kanker wordt al gevormd in het lichaam, dan vecht om onschadelijk te maken van de schadelijke cellen. Beta-sitosterol, welke ruimschoots is gevonden in hazelnoot, is een belangrijk gemiddelde van daling van het cholesterolgehalte en het voorkomen van kanker (borstkanker en prostaatkanker).
Zo verbruiken 25 gr. Hazelnoot een dag beschermt het lichaam, zowel voor hart-en vaatziekten en kanker.
Hazelnoot is rijk aan olie. Inderdaad 60-70% van hazelnoot bestaat uit olie. Deze structuur biedt niet alleen energie om organismen, maar ook de bescherming van de lichaamstemperatuur, de bescherming tegen uitwendige factoren en helpt om de beweging van vitaminen die smelten in de olie. In de combinatie van hazelnootolie, zijn er wat olie zuren die zich bezighouden met belangrijke taken voor de organismen. Bijvoorbeeld, oliezuur, die is gevonden in hazelnoot olie voorkomt dat de opkomst van cholesterol in het bloed, verlaagt cholesterol met 26,2%, regelt de bloedsuikerspiegel, verhoogt de beschermende Apapratein A-1 voor de gezondheid-ader ziekten met 25% en daalt risicovol Apapratein B door 7,5%.
Een ander voordeel zuur in hazelnootolie is linolzuur die zwaar kan worden gevonden in hazelnootolie. Linolzuur speelt een zeer belangrijke rol voor de groei en gezonde ontwikkeling van organismen.
Vitamine Componenten van hazelnoot
Hazelnoot is een goede bron voor B1, B2 en B6 vitamines. Deze vitamines zijn essentieel in het bloed vorming en geestelijke gezondheid, vooral voor die van kinderen in ontwikkeling leeftijd.
De volgende vitaminen zijn te vinden in aanzienlijke hoeveelheden in hazelnoot:
- Calcium die essentieel is voor gezonde botten en tanden;
- Iron, die het bloed de productie-functie heeft;
- Zink, die een belangrijke rol in de ontwikkeling van de seksuele hormonen heeft;
- Kalium, die nodig is voor de stimulatie van het zenuwstelsel en de goede werking van de spier-systeem.
Het consumeren van hazelnoot is erg belangrijk voor gezond leven. Het eten van slechts 25 gr hazelnoten per dag kan een zeer goede bescherming tegen vele ziekten, waaronder kanker en hart-en vaatziekten worden. Volgens de resultaten van een onderzoek, mensen die consumeren hazelnoten of hazelnootolie, hebben 50% minder kans op overlijden als gevolg van hart aanval in vergelijking met degenen die nooit consumeren hazelnoten. Het is de meest gunstige nutraceutische element voor de gezondheid van het hart.